Dette skal bli den nye møteplassen på Bryn

Øst - illustrasjon

Skal skape en helt ny møteplass på Bryn

4Service har store ambisjoner for den nye personalrestauranten i Brynsalléen 4. 

– Personalrestauranten i Brynsalléen skal bli et sted som ikke bare brukes av leietakerne i bygget, men som også tiltrekker seg mennesker fra alle de omkringliggende byggene, sier salgs- og markedsdirektør i 4Service, Marius Pedersen.

Legger listen høyt
Aberdeen Asset Management holder for tiden på med en betydelig oppgradering av kontorbygget Brynsalléen 4. Alt innvendig har blitt revet, og etter renoveringen vil kontorbygget ”Øst” fremstå som et av de mest moderne og fleksible kontorbyggene i området.
Her er 4Service nå i ferd med å ferdigstille det som skal bli en av landets beste personalrestauranter.
– Vi legger listen høyt. Lunsjen skal være et av dagens høydepunkter, både smaksmessig og sosialt. Utdannede kokker skreddersyr derfor en egen meny basert på sesongens råvarer. Alt er hjemmelaget, blant annet ferskt brød hver dag, sier Pedersen.
I tillegg til det man vanligvis finner i en personalrestaurant, som for øvrig er designet av Krohn Interiørarkitekter, vil 4Service også drive en egen kaffe- og juicebar.
– Her vil det være åpent utover dagen, slik at det også er mulig å få seg en god kopp kaffe, en ferskpresset juice eller noe å bite også utenom de vanlige lunsjtidene, sier Pedersen.

Stedet for de uformelle møtene
Og akkurat det er viktig. For personalrestauranten i Brynsalléen 4 skal være mye mer enn en vanlig kantine, kun tiltenkt de som jobber i bygget.
– Målet vårt er at dette skal bli det nye møtestedet på Bryn. Det har så langt vært noe begrenset med sosiale møtesteder i området, noe som betyr at når kantinene i de omkringliggende kontorbyggene stenger, så har det vært vanskelig å finne et egnet sted for de litt mer uformelle møtene, sier Pedersen.
Han forteller at det å kunne kjøpe seg en god kopp kaffe eller noe å bite i litt på dagen har vært nesten umulig. Slik er det altså ikke lenger.
– Vi har vært opptatt av at lokalene skal invitere også folk utenfra inn. Dette ser derfor mye mer ut som en vanlig, moderne restaurant, enn det man normalt forbinder med en kantine i et kontorbygg. Det skal være et sted hvor det er hyggelig å oppholde seg. Vi ønsker at dette skal være et positivt tilskudd til hele området, og håper at vi kan være med å bidra til å skape et pulserende og levende miljø både i bygget og i området, sier Pedersen.
For å gjøre bruken av restauranten så effektiv som mulig utvikler også 4Service en egen app hvor brukerne av bygget blant annet kan booke møterom og bestille lunsj, men som også har implementert adgangskontroll og concierge-tjeneste.

Gode fellesfasiliteter
Head of Portfolio Management, Oslo, Dag Konrad Ellinggard, forteller at de legger mye i å gjøre Brynsalléen til et så godt kontorbygg som mulig.
– Alt innvendig blir skiftet, for så å bli bygget opp igjen slik leietakerne ønsker det, sier Ellinggard.
I tillegg til landets beste personalrestaurant kommer det også fellesfasiliteter som nytt, topp moderne treningsrom og nye garderober. Det kommer også egen sykkelparkering og ladestasjoner for elbiler. Status for bygget per nå er at 10.000 av 15.000 kvadratmeter er leid ut. Cirka 5000 kvadratmeter står med andre ord ledige for de som måtte ønske det.
– Her tilbyr vi skreddersydde lokaler i det som er det mest moderne kontorbygget i området. En av landets beste lunsjer og svært gode fellesfasiliteter får leietakerne med på kjøpet, sier Ellinggard.